jueves, 15 de junio de 2017

GRÀCIES A TU

Bon dia guapets i guapetes,

Avui tinc un missatge molt especial;

Vull agrair a una mami del nostre centre les paraules i el detall tan bonic que m'ha fet arribar.

Especialment per fer-me saber que tota la dedicació, amor que sentim pel nostre treball i els nostres nens/es i les nostres famílies. La nostra forma de treballar al CSF EL PETIT REI arribar amb tota l'essència pura que volem transmetre.

No fem un treball paral.lel amb les famílies, ni una educació basada només en els objectius conceptuals, sino que anem més enllà. El treball  i l'educació a una, formem un equip amb els pares i mares. Els valors humans, els sentiments i la intel.ligència emocional.

Tots no tenim les mateixes mancances, ni les mateixes pors, no tots necessitem les mateixes coses, per això oferim a cada un dels nostres nens i nenes les eines  de treball per gestionar aquestes situacions. Sempre des de l'amor que sentim per ells/es i l'amor que han de sentir per a ells mateixos. No estar condicionats pels altres i arribar als nostres propòsits personals.

QUAN ET DIGUIN:

              " TÚ NO POTS"

LI CONTESTES:

             "MIRA COM HO FAIG"


I aquí deixo l'enllaç que Ruth a volgut comparitr amb EL PETIT REI, perque li ha recoradat a les nosaltres.......



https://eresmama.com/hijo-solo-quiero-te-ames/




GRÀCIES MAMI


No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...