martes, 20 de junio de 2017

CASAL JUNY, JULIOL, AGOST I SETEMBRE!!!


Benvingudes famílies,

en molt poquet començem la historia màgica amb el casal........YuJuuuuuuuuuuuuuu!!!

                                                 


                                             (CASAL D'ESTIU 2017)

El centre d'interès que treballarem al Casal d'Estiu del Petit Rei serà: " La  Felicitat i tots els aspectes de la felicitat ”El fil conductor (història que engloba tot el que treballarem o context): " Follets, fades i una Reina desesperada”.
. Taula de Continguts:
La felicitat i els seus aspectes:
. La cooperació.
. La humilitat.
. La paciència.                    
. La saviesa.
. L'amor.
. La valentia.
. La música.
. Els colors.
. El ball.
. El joc.
A partir d'aquests continguts i tenint present que el centre d'interès serà “La Felicitat", al Casal d'Estiu del PETIT REI farem de follets  i de fades.

Qui creu en la Màgia porta un follet o una fada dins seu, així doncs, treurem  la fada i el follet que portem dins i construirem un món màgic des d'aquesta perspectiva. Sobretot no hi faltaran els colors, les flors, us ho podeu imaginar? Doncs nosaltres si. 
Construirem a on viurem, l'entorn màgic que tota fada i tot follet necessita per poder  viure i conviure amb armonia, els colors i la màgia seran els principals protagonistes però anirem una mica més enllà , ja que una de les principals protagonistes que ens  acompanyaran en aquesta aventura, serà la Reina Xènia.
La Reina Xènia viu a un poble a prop de l'esplai, en concret a un Castell. Al seu poble viuen moltes i moltes famílies, però la diferencia que hi ha en relació amb la nostra vila, és el fet que al seu poble no hi ha alcalde o alcaldesa,  són Reis i Reines i la Reina Xènia en concret, porta molts anys al Regnat ja que és una persona molt justa i mira pel bé comú, mira pel poble i  és per això que sempre surt ella com a   representant.
Fins aquí, tot bé, però des de fa un parell d'anys, s'ha adonat que mai és primavera al seu poble. Només tenen 3 estacions durant tot l'any i està molt i molt trista ja que no surten les flors que abans sortien, ni poden obtenir totes les verdures que els  hi agradaria, les que són pròpies d'aquesta estació i amb tot el que comporta  la primavera, la felicitat   i l'alegria que porten els colors d'aquesta meravellosa estació. I és per aquest fet, que la ciutat, s'està enfosquint molt i molt.
La Reina Xènia ha rebut la notícia que els follets i les fades ens trobarem durant el mes de Juliol al Casal del Petit Rei i com els follets i les fades   sempre viuen  a una primavera constant,  ens visitarà per  demanar-nos ajuda per poder buscar solucions i poder recuperar aquesta estació de l'any tant important,  però per poder  esbrinar què ha pogut passar, hem de començar la aventura....
SOM-HI!!! ;)    
                    

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...