martes, 13 de diciembre de 2016

Gran festa El PETIT REI

Bon dia a tothom,

Volem compartir amb tots vosaltres una noticia molt xuli :-P!!!

El proper dia 23 de desembre, el centre El Petit Rei oferirà una festa lúdica on esteu tots i totes convidats a venir amb els vostres fills i filles a passar una estona molt divertidaaaaaaaaaaa.

L'esdeveniment tindrà lloc a la pista de l'Esbars (front del banc sabadell, rambla Sant Esteve) , de 10h a 13h aprox. 

Un matí dedicat a tots els infants que vulguin participar en les nostres activitats i per descomptat també compte amb la vostra participació durant l'estona dedicada a moure l'esquelet amb uns balls dirigits per la nostra professional i companya Miriam Fernández, amb la música dels nostres DJ's Xavi Rodríguez i Javi Romero.

Xocolatada, manualitats, jocs i molt més!!!

Agraïments;
A tota la plantilla del EL PETIT REI , als nostres col.laboradors i als amcis i amigues del centre (Isa,Viol, Eva, Mª Carmen, Emilio, cosina María) i especialment a les nostres families, petits i petites , sense tots ells/es això no seria possible. Als nostres pares Juan i Paqui per estimar-nos, cuidar-nos i ensenyar-nos que amb amor i respecte tot és millor i a la nostra tieta (coneguda com a tata Mari) per demostrar-nos que on no arribem nosaltres arriba ella.
Gràcies per estar sempre disposats i per donar-vos el vostre suport, amor i confiança; Yolanda, Meritxell, Núria, Noelia, Lola... i a la meva meitat (la meva germana Carol) per posar tot el seu esforç i màgia en les meves idees, tant com la meva parella Javi!!! GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES


                                   Resultado de imagen de IMAGENES DE ABRAZOS

Us esperem 

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...