viernes, 25 de mayo de 2018

T' ESPEREM



No som un centre amb unes instal.lacions per passar l'estona.

Som un equip de professionals, principalment humanes, amb vocació i sentiment, oferint un espai que va més enllà d' unes instal.lacions adequades, som amor, som respecte, som evolució, No som superficials, ni volem vendrer cap producte,ni cap projecte educatiu, ni res que no sigui.

Tot el que tenim es tot allò que hem pogut experimentar, que hem pogut viure i hem pogut sentir.

Una força interior que ens ha motivat a començar un camí ple d'emocions i sentiments. De vegades amb po i d'altres amb amor, de vegades inseguerats i d'altres feliçitat, un viatge a dins del nostre ser. Tan sols així, hem pogut evolucionar per poder donar el millor en tot el que fem.

L'essència nostre es un treball d'educació conscient, una evolució que va de dins a fora, un acompanyament en l'aprenentatge de les persones,infantil i perque no, adultes. ja que donem suport a les famílies i fem un vincle únic. I d'aquesta manera cear un sentiment focalitzat en el nen/a i en tot el que fem.

Som part de la vida dels reis i reines, som un centre familiar.

No creiem en el que es veu, criem en el que sentim!!!

Sigueu feliços.


No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...