miércoles, 16 de mayo de 2018

MINDFULNESS



UUUuuuuooooo

Feliç dimecres reis i reines,

Avui volem fer una petita introducció sobre tècniques de relaxació, en aquest cas, parlem del MINDFULNESS.

El mindfulness es un relaxació profunda. Pot adaptar-se a totes les edats i totes les circumstàncies, embarassades, malalts, situacions de tensió .... i els beneficis són excelents.

A través d'un seguit de pautes guiades fem baixar el nivell de consciència , deixant la ment sense pensaments, lliure de condicions , lliure de tot això que ens limita i  ens càrrega la ment.

Aquesta tècnica millora la qualitat del seu aprenentatge , augmenta la qualitat del son, venç la timidesa, fomenta la concentració, disminueix la ansietat i fins i tot pot ajudar amb els tics, l'asma i els tartamudeigs.

Exercita l'empatia , estimula el cerevell en la calma i ajuda a conectar amb un mateix.

El propòsit és aconseguir l'habilitat a l'hora de desenvolupar-se en qualsevol entorn i situació. A més, aconseguim una concentració plena per poder arribar a tot allò d'una manera més intensa.

La importància de pràcticar aquestes tècniques en totes les edats (que comprenen des de l'etapa del nadó fins a l'etapa adulta) , és fonamental, ja que és una eina per a la nostre vida quotidiana , que ens proporciona una millor qualitat de vida i amb un mateix. Ens ajuda i motiva a arribar als nostres abjectius.

Una abraçadeta




No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...