lunes, 4 de diciembre de 2017

CALENDARI ACTIVITATS DECEMBRE



US PRESENTEM EL CALENDARI D'ACTIVITATS QUE TENIM PREPARAT PER AL MES DE DECEMBRE 2017!!!

NO T'HO POTS PERDRE

PER A INFANTINS I ADULTS


DISSABTE 2; Anem a buscar al tió a la montanya. Famila-centre, tots plegats segur que ho trobem allà on sigui.Activitat oberta a tothom que volgui participr amb previ avís. A les 11h , al parc pinetons.

 




DILLUNS 4; Taller infantil, dirigit per Carolina, on es realitzarà una manualitat per donar la bevinguda al Nadal. Activitat al matí, per al servei infantil del centre.

 





DILLUNS 11; Taller dirigit per Meritxell, on realitzarem una activitat de llum!!! Activitat molt enriquidora per als infants , estimulant, experimentant , creant i deixant flui la seva imaginació. Colors, ombres, llums ... donant pas als seu sentits. Activitat al matí, per al servei infantil del centre.





DIMECRES 13; Taller de TARDA per a adults. Tema EL APEGO. Estona dedicada als pares, mares i famliars on parlarem de la importancia del apego a les nostres vides. A més, podrem compartir i intercanvia les nostres inquietuds i vivències. Al mateix centre, a les 18h. Dirigit per Isa Gallardo.

 


DILLUNS 18; Taller dirigit per Núria, on realitzarem una ampolla sensorial, per estimular i deixar la pau i tranquil.litat de cadascú.  Activitat al matí, per al servei infantil del centre.

 



I A MES A MES...

DECEMBRE; cuidem i mime'm al TIÓ que ens acompanyarà tot el mes.

DIVENDRES 22; visita del PARE NOEL al centre

DIJOUS 5; visita Reis Mags al centre

FELIÇ MES DE DECEMBRE REIS I REINES

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...