viernes, 17 de noviembre de 2017

DESPERTEM EMOCIONALMENT


HoLA rEIs i ReINeS,

Comencen a estimular el despertar de la consciència de les nostres emocions. Treballant les emocions a partir de monstre de colors.

Hem identificat cadascuna, posant-hi nom, gest i color per diferenciar-les i reconeixe-les en nosaltres mateixos, i així docns, poder prende la consciència (que es el primer pas),  per identificar-la en nosaltres mateixos i per poder gestionar-les desde la segurat i la tranquilitat interior.

Després hem interioritzat una miqueta més, treballant amb la cara contenta i la cara triste.

Aquesta activitat es molt important desenvolupar-la en la primera etapa de l'infant, per la seva evolució com a persona.

Es el moment més adequat, ja que en aquesta primera etapa, els infants estàn sense manipular i receptius a tot allò que li vulguem oferir, ja sigui conceptualment , emocionalment, fisicament, etc, Evolutimament parlant, el creixement com a persona.

Una bona estimulació i un bon treball a la primera part del nostre desenvolupament, ens esdevindrà una persona segura de nosaltres mateixos, amb gran capacitat de resolució i treball en equip i individual.

FELIÇ DIVENDRES I BON CAP DE SETMANA A TOTHOM.


 

 

 

 

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...