jueves, 20 de julio de 2017

MÉS SERVEIS 2017-18



CSF EL PETIT REI POSA EN MARXA UN NOU SERVEI  EXTRAESCOLAR PER A INFANTS .

Es tracta d’uns tallers diaris i semanals  per a treballar  l’autoconeixement. Amb el fi de reforçar  i millorar l’autoestima , guanyar  confiança en  un mateix i créixer amb seguretat.

Diferents tècniques emprades,  oferint totes les eines necessàries per poder canalitzar i gestionar les diferents situacions del dia a dia amb fluïdesa.

Mètode fonamental pel desenvolupament personal  evolutiu.

Exercicis físics, mentals, emocionals i espirituals  pel nostre benestar i equilibri emocional. Tècniques de relaxació, interpretació, imaginació, dinàmiques de grup, jocs de cooperació, etc.

Gràcies a aquests tallers  podem prendre consciència de qui som a través del  treball conscient de les emocions i els  sentiments que sentim dins nostre, al nostre interior .  Si jo m’estimo i em conec, puc anar més enllà i conèixer els altres i em puc relacionar  més fàcilment i tot és molt més fácil.

També aconseguirem una millor preparació  per rebre i respondre a situacions de separacions familiars, acomiadaments, afeccions, duels, pors,…..

L’objectiu és fer comprendre a cada nen/a, mitjançant diferents tècniques, que passa dintre del seu cos, de la seva ment i del seu cor.



 




També posar en marxa teràpies naturals per adults (individuals i en grup):

REIKI: Aprende a viure sense estrès, pors, ansietat, duels, tractaments mentals, …. Eines i recursos per un bon desenvolupment evolutiu personal (físic , mental i emocional)

CERCLE DE DONES: tallers dirigits únicament a ti, la deessa  femenina. Recolzament per treballar l’autoestima i la seguretat en tu mateixa. Hora d’estimulació, afecte i comprensió de qualsevol moment o circunstància personal.

XERRADES PER A ADULTS: diferents temes d’interés dels pares, mares o familiars , a tractar segons demanda o prioritat,  ( terrors nocturns, conflictes amb els nostres fills, pares perfectes, Intel.ligència emocional….)

TALLERS FAMILIARS: activitats per desenvolupar adult-infant .

 









INFORMA’T
C/MORERES 15,  08291-RIPOLLET
932 694 402/ 653 864 461

                         
                       elpetitrei@hotmail.com


No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...