martes, 23 de mayo de 2017

EXPERIMENTACIÓ


BoN DiA ,

Activitat d'experimentació amb pintura de diferents colors.

Ja que cada vegada ens trobem més en la tessitura de tenir que fer el nostre propi material per treballar i desenvolupar d'una manera més encertada i enriquidora les nostres activitats acord al nostre projecte educatiu, i així doncs, seguir la nostra proposta de treball amb els reis i reines del centre, les educadores de EL PETIT REI ens hem posat mans a l'obra en la construcció de joguines i material per afavorir i estimular als nostres grups i les seves edats. Partint de la nostra essència; l'AMOR, ELS VALORS HUMANS I LA ESTIMULACIÓ EN LA INTEL.LIGÈNCIA EMOCIONAL amb els objectius evolutius com a persones en la primera etapa de l'nfant i per tant la més important de la nostra vida, i d'altra banda, els objectius conceptuals. Volem aconseguir un treball complet de cada un dels nostres petits i petites recolçant i donant suport a tot el conjunt evolutiu i tots els seus aspectes com a persones.

Per tant, l'activitat d'experimentació amb pintura de diferents colors va ser tot un exit. Feta amb bosses de congelació amb zip de seguretat, pintura de diferents colors i una mica d'aire dintre de la bossa, els nens i nenes vam poder observar com la pintura es desplaçava d'un costat a l'altre quan fèiem pressió amb les nostres mans, també vam poder treballar el traç, els colors i la textura, tot a partir de l'estimulació. S'ho vam passar d'allò més bé i vam aprendrer diferents conceptes.



No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...