miércoles, 10 de mayo de 2017

CASAL D'ESTIU 2017


                         
                                                  (CASAL D'ESTIU 2017)

El centre d'interès que treballarem al Casal d'Estiu del Petit Rei serà: " La  Felicitat i tots els aspectes de la felicitat ”. El fil conductor (història que engloba tot el que treballarem o context): " Follets, fades i una Reina desesperada”.
. Taula de Continguts:
La felicitat i els seus aspectes:
. La cooperació.
. La humilitat.
. La paciència.                    
. La saviesa.
. L'amor.
. La valentia.
. La música.
. Els colors.
. El ball.
. El joc.
A partir d'aquests continguts i tenint present que el centre d'interès serà “La Felicitat", al Casal d'Estiu del PETIT REI farem de follets  i de fades.

Qui creu en la Màgia porta un follet o una fada dins seu, així doncs, treurem  la fada i el follet que portem dins i construirem un món màgic des d'aquesta perspectiva. Sobretot no hi faltaran els colors, les flors, us ho podeu imaginar? Doncs nosaltres si. 
Construirem a on viurem, l'entorn màgic que tota fada i tot follet necessita per poder  viure i conviure amb armonia, els colors i la màgia seran els principals protagonistes però anirem una mica més enllà , ja que una de les principals protagonistes que ens  acompanyaran en aquesta aventura, serà la Reina Xènia.
La Reina Xènia viu a un poble a prop de l'esplai, en concret a un Castell. Al seu poble viuen moltes i moltes famílies, però la diferencia que hi ha en relació amb la nostra vila, és el fet que al seu poble no hi ha alcalde o alcaldesa,  són Reis i Reines i la Reina Xènia en concret, porta molts anys al Regnat ja que és una persona molt justa i mira pel bé comú, mira pel poble i  és per això que sempre surt ella com a   representant.
Fins aquí, tot bé, però des de fa un parell d'anys, s'ha adonat que mai és primavera al seu poble. Només tenen 3 estacions durant tot l'any i està molt i molt trista ja que no surten les flors que abans sortien, ni poden obtenir totes les verdures que els  hi agradaria, les que són pròpies d'aquesta estació i amb tot el que comporta  la primavera, la felicitat   i l'alegria que porten els colors d'aquesta meravellosa estació. I és per aquest fet, que la ciutat, s'està enfosquint molt i molt.
La Reina Xènia ha rebut la notícia que els follets i les fades ens trobarem durant el mes de Juliol al Casal del Petit Rei i com els follets i les fades   sempre viuen  a una primavera constant,  ens visitarà per  demanar-nos ajuda per poder buscar solucions i poder recuperar aquesta estació de l'any tant important,  però per poder  esbrinar què ha pogut passar, hem de començar la aventura....
SOM-HI!!! ;)    


                  

    2. ESTRUCTURA DE LA HISTÒRIA.
Treballarem per setmanes els següents aspectes:
SETMANA 1: indumentària dels follets i les fades.
SETMANA 2: construim el nostre entorn.
SETMANA 3: alimentació dels follets i les fades.
SETMANA 4: activitat física, mental i emocional dels folletsi les fadesl
SETMANA 5: com es diverteixen els follets i les fades.


3.   OBJECTIUS DEL CASAL D'ESTIU.
Seguim amb la mateixa línia que les escoles en quan a l'hora de treballar els hàbits, normes de convivència, de respecte per un mateix i pels altres, col·laboració amb els companys/es, participar activament en les activitats, potenciar l'escolta activa, observar, etc..
Un cop dit això els OBJECTIUS del Casal d'Estiu són els següents:
      Divertir-se. (amb la motivació és quan s'aprèn i quan un es sent molt bé amb un mateix).
      Conèixer i reconèixer  en nosaltres els valors que es treballen.
      Potenciar la curiositat i el gust per aprendre.
      Saber adaptar l'actitud segons l'activitat (de més actius a més rel·laxats segons la situació ).        

          


                                                                             


PLACES LLIMITADES (per poder oferir una millor atenció), FES LA TEVA RESERVA ABANS DEL DIA 5/06/2017!!!PREUS:     CASAL COMPLET                           PER SETMANES

Matí 9h a 13h               193€                                         68€
Migdia 9h 15h              213€                                         85€
Dia sencer 9H a 17h     233€                                         93€

SERVEI DE MENJADOR:

Complet 105€     Dia esporàdic 6'20€/menú


DESCOMPTES PER GERMANS D'ALUMNES I EX-ALUMNES.


                  

CSF EL PETIT REI
C/MORERES 15, RIPOLLET
653864461// 932694402
                                                                    

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...