miércoles, 22 de marzo de 2017

EXCURSIÓ AL MERCAT DEL POBLE

EL PETIT REI

Un matí ple d'emocions molt agradables amb els treballadors/es de les paradetes del mercat de Ripollet.

L'equip d'educadores conjuntament amb les mamis que formen l'AMPA del centre, vam decidir fer una excursió al mercat  per anar a comprar amb els petits i petites i que coneguin més a prop el dia a dia de les responsabilitats i dels rols que tenen els papis i les mamis.

Vam veure els aparadors i les neveres amb tot tipos de menjar. Aliments que vam anar comentant durant el passeig; el seu sabor, la forma que tenen, de que color son, les seves propietats,etc. Vam veure gallines, ous, formatges, molts peixets, carn de tots tipus... També vam comprar plàtans que després ens vam menjar, vam comptar els diners per pagar la nostra compra i a més... ens vam regalar uns caramels boníssims; una dependenta molt guapa i simpàtica.

Com ho saben fer súper bé i tenim molta confiança en nosatres mateixos, així tant com les nostres educadores en nosaltres, vam anar caminant al seu costat sense tenir que fer utilitzar cap mena de subjecció, es a dir, vam anar com va la gent pel carrer, amb respecte i amb molta cura i sempre, sempre escoltant a les educadores.

Per acabar vam anar al parc a jugar i a gaudir del solete i la gent del carrer. Ho vam passar pipa, YuJuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...........





















No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...