lunes, 16 de enero de 2017

LES TORTUGUES

Bon dia,

Avui volem compartir amb tots vosaltres l'activitat de psicomotricitat gruixuda del nostre grup de TORTUGUES, petits i petites de 12 a 24 mesos.

En aquesta activitat treballem el desenvolupament del sistema motor del nostre cops, així com la coordinació corporal (braços-cames, mans-peus...). Ja que el joc i el moviment del cos, en els infants d'aquestes edats, és l'expressió del pensaments i per tant és el seu instrument de comunicació, es un treball gaire important per afavorir i estimular.
Asseuren's a prop d'ells, relacionar-nos-hi de manera agradable, tenir cura del seu cos, acaronar-li si així es tranquil.litza o gronxar-li si això el complau, Donar afecte, correspondre'l i comunicar-nos-hi positivament, farà potenciar la seva seguretat en sí mateix.  Per això proposem aquesta activitat tan xuli amb els nostres nens i nenes del CSF EL PETIT REI.




Bon dia a tothom, 
una abraçada.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...