martes, 12 de abril de 2016

CASAL D'ESTIU

El centre d'interès que treballarem al Casal d'Estiu del Petit Rei serà: "l'Alegria ”.
El fil conductor (història que engloba tot el que treballarem o context): "Una Aventura de colors”.

TAULA DE CONTINGUTS:
L'Alegria i els seus agregats:
  • La cooperació.
  • La humilitat.
  • La paciència.
  • La saviesa.
  • L'amor.
  • La valentia.
  • La música.
  • Els colors.
  • El ball.
  • El joc.
A partir d'aquests continguts i tenint present que el centre d'interès serà “l'Alegria", al Casal d'Estiu del PETIT REI empatitzarem amb la història del Shiva, un nen que viu a la Ciutat de l'Alegria. 
A la seva ciutat tot és meravellós com ja podeu imaginar. Els hi va costar molt de temps i dedicació per tal que fos així, ja que van aconseguir que a la seva ciutat hi hagués calma i felicitat tot gràcies a la construcció d'un Arc de Sant Martí, ja que per a la seva construcció van ser necessaris molts valors i aspectes que facilitessin la seva construcció, com ara la cooperació, la força, el respecte, la humilitat, la creativitat, etc., és a dir, tots els aspectes de l'Alegria i va ser així com es van adonar de la clau de la felicitat, per ser feliç primer amb un mateix i per defecte, amb els altres.

Doncs bé, fins aquí tot era fantàstic fins que van interrompre a la ciutat de l'alegria els habitants de la ciutat de color gris; els grisos.Com sempre estaven tristos i enfadats, els hi molestava moltíssim que a la ciutat de l'Alegria tot funcionés la mar de bé, així doncs van entrar i van arrencar l'Arc de Sant Martí i se'l van endur cap a la seva ciutat per fer-los enfadar i així riure's d'ells i si més no, que els habitants estiguessin tristos encara que fos per un temps, el temps i la dedicació que necessitarien un cop més per a la construcció d'un nou Arc de San Martí.

Així doncs, el Shiva ens demana ajut als nois i noies del Casal del Petit rei. Ens demana que l'ajudem a la construcció d'un Arc de Sant Martí, ja que sense el nostre ajut trigarien massa temps i així ho farem, ja que l'Alegria sempre ha d'estar per sobre de tot i si els podem ajudar ho farem i així els habitants dels grisos no tornaran mai més a interrompre ja que s'adonarien que sempre hi ha algú que esta disposat a ajudar i sumant forces aconseguirem que tot rotlli bé així que al cap i a la fi, no els serviria de res molestar com ho acaben de fer.

SOM-HIIIII!!!!!

Però tot no es treballar i fer deures, així que també tindrem una mica d'esbarjo, activitats d'aigua i esport i molt més.

A continuació us detallem quins colors es treballaran durant la setmana i quins aspectes de l'Alegria contenen cada color en específic.

SETMANA 1: color vermell i violeta.

SETMANA 2: color verd.

SETMANA 3: color blanc.

SETMANA 4: color taronja i blau.

SETMANA 5: color groc.

Aspectes que es treballen amb els colors:

COLOR VERMELL: l'amor, la passió (predisposició en fer les coses) i la creativitat.

COLOR VIOLETA: la transformació, la cooperació i la coordinació.

COLOR VERD: compartir, donar i rebre, ajudar, la salut.

COLOR BLANC: la bondat, la veritat i el respecte.

COLOR TARONJA: l'autoestima, la confiança amb un mateix.

COLOR BLAU: l'acció, la força i la protecció.

COLOR GROC: l'alegria, l’espontaneïtat i la saviesa.

*A la reunió us adjuntarem un full annex amb el "planning" de tot el casal amb les activitats més específiques.

REUNIÓ:
Día: 15 de juny 2016
Hora:17:30H

*Interessats reserva plaça abans del dia 17 de maig 2016. Pagar 60€ de confirmació en efectiu

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

📣Aventura de Setmana Santa📣

🗓 Del 6 al 9 d’Abril Durant aquesta aventura farem activitats de distensió i diversió a través de jocs, dinàmiques de grup i si més no, e...